Opisy funkcjonalności B2B

  1. Strona główna
  2. Opisy funkcjonalności B2B
  3. Wersja 3.81
  4. Opis zmian
  5. 3.81.008

3.81.008

Wydrukuj dokument

z dnia 22 lutego 2024 roku

Wprowadzono funkcjonalność polegającą na wylogowaniu użytkownika ze wszystkich sesji w momencie nawiązania nowej sesji. Podyktowane jest to potrzebami bezpieczeństwa oraz integralności danych.

Czy ten artykuł był pomocny? Tak Nie

W czym możemy pomóc?